Održan 4. sastanak Projektnog tima

Četvrti sasatank Projektnog tima održan je, u prostoru HDIG, 07. veljače 2022. godine.

Sastanku su prisustvovali svi članovi Projektnog tima te su raspravljali o provedenim i predstojećim aktivnostima.

Članovi Projektnog tima obavješteni su  o uspješnom slanju ZNS-a 2 NZRCD 13.01.2022. te se čeka njegovo odobrenje.

Radna skupina za uređenje i opremanje STEM centra održala je treći sastanak 18.01.2022. Dokumentacija za provedbu javne nabave je dovršena i spremna za objavu na e-savjetovanju, čim se dobije suglasnost NZRCD na izmjene Plana nabave.

25.01.2022. održan je zajednički sastanak RS za izradu programa radionica, izradu programa STEM centra i uređenje geološke zbirke na kojem su razrađeni planovi budućih sastanka RS, te su zadani poslovi i rokovi radnih skupina.

Dizajniran je logotip projekta i završene su grafičke pripreme za izradu promotivnog materijala te su poslane na suglasnost u NZRCD i Ured za udruge.

Početna konferencija projekta održana je online putem platforme Zoom 23.12.2021.

Budući da zbog traženih promjena od strane PT2 u planu nabave nije bilo moguće sklopiti ugovor s putničkom agencijom za organizaciju studijskih putovanja, još uvijek nismo u mogućnosti provesti putovanja planirana u 2022. godini. S ovim će se aktivnostima započeti čim dobijemo suglasnost NZRCD na revidirani plan nabave. Inozemna putovanja organizirat će se sukladno razvoju epidemiološke situacije Europskoj uniji.